Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΒαρύ δασμού φορτηγό διαγνωστικών Scanner

Έξοχο της VOLVO VCADS βαρέων καθηκόντων εργαλείο V2.4.0 ανιχνευτών φορτηγών διαγνωστικό

υπηρεσία δίκαιων εμπορικών συναλλαγών
μου στείλετε τις πιό πρόσφατες επιφυλακές προϊόντων
(Κανένα SPAM - δεν θα πωλούσαμε ή δεν θα μοιραζόμαστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.)

Έξοχο της VOLVO VCADS βαρέων καθηκόντων εργαλείο V2.4.0 ανιχνευτών φορτηγών διαγνωστικό

καλής ποιότητας Έξοχο της VOLVO VCADS βαρέων καθηκόντων εργαλείο V2.4.0 ανιχνευτών φορτηγών διαγνωστικό πωλήσεις

Μεγάλες Εικόνας :  Έξοχο της VOLVO VCADS βαρέων καθηκόντων εργαλείο V2.4.0 ανιχνευτών φορτηγών διαγνωστικό

KEYOUDA ELECTRONIC TECHNOLOGY(HK)CO.,LTD

Verified Supplier

Κίνα

Business type: Manufacturer, Exporter, Seller, Other

Telephone : 86-769-87334608-8012

No.1 LiHe Street,LiHeng County,Qingxi town, DongGuan

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: DBcar
Πιστοποίηση: ISO
Τα μοντέλα που εφαρμόζονται: Βαρύ φορτηγό
Γλώσσα υποστήριξης: πολυ-γλώσσες
Τύπος: διαγνωστικό εργαλείο
Χαρακτηριστικό: V2.4.0
όνομα: Volvo Vcads

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: διαπραγμάτευση
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη
Χρόνος παράδοσης: 7-15 ημερών
Όροι πληρωμής: L/C T/T, Paypal
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος

Έξοχο της VOLVO VCADS βαρέων καθηκόντων εργαλείο V2.4.0 ανιχνευτών φορτηγών διαγνωστικό

 

Η έξοχη VOLVO VCADS
Περιεχόμενο συσκευασίας:

 

#1: Μονάδα επικοινωνίας, που συνδέεται μεταξύ του VCADS το υπέρ εργαλείο και την υποδοχή επικοινωνίας οχημάτων.
#2: Μονάδα διαγνωστικά σκοινιά επικοινωνίας επέκτασης συνδετήρων σύνδεσης VCADS 25P.
#3: RS232. Από την επικοινωνία η μονάδα VCADS και καλώδιο PC
#4: διαγνωστικός προσαρμοστής 6 καρφιτσών, για τη VOLVO Penta.
#5: Προσαρμοστής για το EDC. Χρησιμοποιημένος μαζί με τη μονάδα επικοινωνίας για την έξοδο επικοινωνίας 9 καρφιτσών στο όχημα EDC πριν το 1994.
#6: Προσαρμοστής για DXI. Χρησιμοποιημένος μαζί με τη μονάδα επικοινωνίας για την έξοδο 12 καρφιτσών στο όχημα Renault DXI (VF627).
#7: διαγνωστικός προσαρμοστής 9 καρφιτσών, για τα οχήματα που χτίζονται από τον Ιανουάριο του 1999. (Ισχύει μόνο για τα βορειοαμερικανικά πρότυπα).
#8: Καλώδιο για τη σύνδεση μεταξύ της μονάδας επικοινωνίας και της εξόδου επικοινωνίας οχημάτων. OBD-συνδετήρας VOLVO???????? και ΛΦ, Renault DXI. (88890018)
#9: Καλώδιο για τη σύνδεση μεταξύ της μονάδας επικοινωνίας και της εξόδου επικοινωνίας οχημάτων. ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ της VOLVO OBD-συνδετήρων B12 (9998960)
#10: διαγνωστικός προσαρμοστής 14 καρφιτσών, για την κατασκευή της VOLVO.
#11: Προσαρμοστής για τα ABS. Χρησιμοποιημένος μαζί με τη μονάδα επικοινωνίας για τη μαύρη έξοδο επικοινωνίας 8 καρφιτσών στο όχημα πριν το 1998.
Η εταιρία φορτηγών της VOLVO είναι το δεύτερο μεγαλύτερο βαρέων καθηκόντων εμπορικό σήμα φορτηγών στον κόσμο, και εξόπλισε πλήρως από όλο το είδος ηλεκτρονικών συστημάτων. Η γνήσια υπηρεσία της VOLVO εκτελείται πάντα από τους ειδικευμένους και εκπαιδευμένους μηχανικούς χρησιμοποιώντας τα καλύτερα εργαλεία και τα γνήσια μέρη της VOLVO. Είτε στο εργαστήριο της VOLVO είτε από μια ομάδα ακρών του δρόμου υπηρεσιών δράσης της VOLVO.
VCADS υπέρ (με τη βοήθεια υπολογιστή διαγνωστικοί σύστημα και προγραμματισμός οχημάτων), VTT (εργαλείο τεχνολογίας της VOLVO), RTT (εργαλείο τεχνολογίας της Renault), PTT (εργαλείο τεχνολογίας ασφαλίστρου), είναι το μετέπειτα εργαλείο αγοράς για τα διαγνωστικά, τη βαθμολόγηση, και την υποστήριξη προγραμματισμού. Αυτό το πρόγραμμα χρησιμοποιείται κατά την εργασία στα οχήματα με την ηλεκτρονική το 1992 μηχανών της VOLVO και αργότερα. Αυτό το εργαλείο ενισχύει τις διαγνωστικές και ιδιότητες προγραμματισμού του οχήματος. Χρησιμοποίηση της σύνδεσης πληροφοριών J1587/1708. VCADS υπέρ έχει τη δυνατότητα να εκτελέσει το στόχο όπως η δοκιμή συμπίεσης μηχανών, η βαθμολόγηση της συστάδας οργάνων, και ο προγραμματισμός των παραμέτρων λογισμικού και πελατών.

Επίσης ο προσαρμοστής επικοινωνίας μας πιθανός να χρησιμοποιήσει με MATRIS – καταδίωξη μηχανών και σύστημα πληροφοριών .MATRIS – ο σκοπός της εφαρμογής πρόκειται να συλλέξει τις τεχνικές πληροφορίες για τα προϊόντα του εξοπλισμού κατασκευής της VOLVO σε λειτουργία και να παρουσιάσει τις πληροφορίες στο χειριστή, και να τις διαβιβάσει σε ορισμένες περιοχές, όπως το κύριο γραφείο των πληροφοριών κατασκευής Equipment.The της VOLVO συσσωρεύεται και αποθηκεύεται σε ECU (επεξεργαστής) μιας μηχανής κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής της μηχανής. Η διαδικασία τις πληροφορίες καλείται ανάγνωση. Η επεξεργασία των πληροφοριών στο συνταγμένο υλικό παρουσίασης στο PC δίνει μια περιεκτική κατανόηση για τη χρήση και την ποιότητα των μηχανών
Datalink διεπαφή που παράγει την επιχείρησή μας για την υπέρ» εργασία «Vcads καλά με όλα τα προϊόντα φορτηγών της VOLVO από το 1992 τώρα στις ημέρες.
Επίσης datalink μας ο προσαρμοστής (συσκευή διεπαφών/μεταφραστών), (με τα διαφορετικά καλώδια σύνδεσης) και το πρόγραμμα «Vcads υπέρ» μπορούν να επικοινωνήσουν με τους φορτωτές της «VOLVO» φορτηγών, λεωφορείων και κατασκευής, εκσκαφείς, μεταλλουργικές ξύστρες (ψάξτε τον πλήρη κατάλογο). Αυτός ο προσαρμοστής υποχωρητικός με 9998555 (φραγμός επικοινωνίας), και συστημένος για τη βαρέων καθηκόντων εργασία.

 

 

PTT 1.12 VCADS υπέρ 2.40 εργαλείων τεχνολογίας ασφαλίστρου της VOLVO (SOFT)

 

Ισχύστε για τη DELL D630 (αγγλικά)

 

Ο PTT είναι μια βασισμένη στα WINDOWS διαγνωστική εφαρμογή με σκοπό ειδικά να εξετάσει, να βαθμολογήσει και του παράμετρος μηχανών προγράμματος. Αυτό το λογισμικό υποστηρίζει το VN, το VT, VHD, το WG, WX και το εναλλασσόμενο ρεύμα από το πρότυπο έτος «98 μπροστινά.

 

Η VOLVO VCADS υπέρ το 2.40.00 προσφέρει ένα άριστο εργαλείο λογισμικού για να βοηθήσει τους πελάτες και τα bodybuilders στην εκτέλεση της διαγνωστικής εργασίας τους για τις μηχανές της VOLVO.

 

Οι δοκιμές για την επισήμανση ελαττωμάτων της VOLVO D7C, D11F, D12B, D12C, D12D, D13F, D16D και D16F μηχανές ενσωματώνονται στο PTT.

 

Πολλά funtions στα σημερινά σύγχρονα οχήματα ελέγχονται από τις ηλεκτρονικές μονάδες ελέγχου (ECU). Τα ECU ελέγχουν τα συστατικά όπως η μηχανή, η ενοργάνωση και ορισμένα funtions οχημάτων. Ο PTT είναι μια εργαλειοθήκη που συσσωρεύει τις διαγνωστικές (VCADS) και εφαρμογές επισκευής (καθοδηγημένα διαγνωστικά) μαζί κάνοντας την ένα σημείο εξυπηρέτησης από μία και μόνη υπηρεσία για τους τεχνικούς. Ο κύριος σκοπός του PTT είναι να υποστηρίξει τη διαγνωστική & διαδικασία επισκευής και να διευκολύνει τους τεχνικούς να εργαστούν με τα εργαλεία παρεχόμενα. Ο PTT παρέχει την πρόσβαση στο όχημα και τον προγραμματισμό παραμέτρου, τις πληροφορίες υπηρεσιών και τα διαγνωστικά

 

VCADS είναι παράθυρα - εργαλείο λογισμικού βάσεων που αναπτύσσεται για να εξετάσει, να βαθμολογήσει και του παράμετρος προγράμματος στα ECU της VOLVO.

 

VCADS παρέχει τις δοκιμές και τις βαθμολογήσεις για τα οχήματα της VOLVO που είναι εξοπλισμένα με την ηλεκτρονική «98 οχημάτων (VECTRO ΙΙ) ή την έκδοση 2 τον ηλεκτρονικό έλεγχο systtems. Η εφαρμογή αποτελείται από διάφορες γραφικές διεπαφές standrd, όπως οι γραφικές παραστάσεις και οι συνεχείς επιδείξεις των τιμών παραμέτρων. Οι διαδικασίες οργανώνονται στις επιλογές σύμφωνα με τις ομάδες λειτουργίας. Περίπου ECU έχουν τις μεταβλητές παραμέτρους που μπορούν να είναι χρήση για να ρυθμίσουν ή να προσαρμόσουν ορισμένες λειτουργίες. Τα ECU της VOLVO έχουν συχνά δύο τύπους παραμέτρων: Παράμετροι πελατών και paameters οχημάτων.

 

Οι παράμετροι πελατών μπορούν να προγραμματιστούν τοπικά χρησιμοποιώντας VCADS.

 

Ρυθμίσεις και βελτιώσεις

- Υποστήριξη για τα νέα μοντέλα: ΛΦ και????????

- Ο διάλογος επιλογής στις επιλογές εργαλείων έχει ενημερωθεί.

- Οι με το χέρι εισαγμένες σειρές πλαισίων επικυρώνονται στον τοπικό υπολογιστή.

- Δυνατότητα να διορθωθούν οι τιμές παραμέτρου που είναι ανακριβείς σύμφωνα με τις προδιαγραφές. Οι παράμετροι με τις τιμές που είναι άκυρες είναι μαρκαρισμένες με το κόκκινο χρώμα. Προηγουμένως, αυτή η κατάσταση προκάλεσε ένα λάθος που παρεμπόδισε τον προγραμματισμό παραμέτρου.

- Το εργαλείο γραφείων βοήθειας ενημερώνεται. Οι ενέργειες 1 - τηλεφωνικοί κατάλογος και 3 αναπροσαρμογών - τύπος σύνδεσης αλλαγής βρίσκονται κάτω από 1 - κεντρικές τοποθετήσεις επικοινωνιών.

- Οι εκστρατείες που έχουν μεταφορτωθεί στον ενδιάμεσο τρόπο αποθήκευσης αλλά δεν αναφέρονται, μετά από 30 ημέρες, θα αναφερθούν όπως δεν εκτελούνται για λόγους ασφάλειας.

- Εάν ο αριθμός μερών υλικού στη μονάδα ελέγχου διαφέρει από τον αριθμό μερών υλικού που αποθηκεύεται στα κεντρικά συστήματα, VCADS υπέρ θα ελέγξει αυτόματα εάν υπάρχει μια κατάλληλη εξάρτηση μετατροπής διαθέσιμη. Εάν αυτό συμβαίνει, ένα πλαίσιο διαλόγου εμφανίζεται ζητώντας από το χρήστη για να τρέξει την εξάρτηση μετατροπής.

- Νέα διαδικασία για τη μεταφόρτωση των νέων εκδόσεων VCADS υπέρ.

- Εάν υπάρχει αχρησιμοποίητο ή μη καταγγελθε'ν λογισμικό που αποθηκεύεται στην ενδιάμεση αποθήκευση, ο χρήστης θα ειδοποιηθεί και θα έχει τη δυνατότητα να δει περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες.

- Κείμενο βοήθειας που ενημερώνεται με τις οδηγίες για τον προγραμματισμό παραμέτρου από τα πρότυπα, το νέους διάλογο επιλογής και τις πληροφορίες για τη νέα λειτουργία στην ενδιάμεση αποθήκευση.

- Ο χειρισμός εκστρατείας θα αναφερθεί από τώρα αφότου τελειώνουν τον προγραμματισμό και όχι στην επόμενη επικυρωμένη σύνδεση στα κεντρικά συστήματα.

- Η εξάρτηση μετατροπής λειτουργίας έχει χωριστεί σε δύο διαδικασίες: Εξάρτηση μετατροπής και βοηθητική εξάρτηση.

- Σχετικές με οι τον παλμογράφο διαδικασίες για το ειδικό εργαλείο 88890040 έχουν ενημερώσει το λογισμικό παλμογράφων.

- Εργαλείο υποστήριξης 9998555 και 88890020

 

Στοιχεία επικοινωνίας
China Diesel Truck Products Online Market

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)